ophitsen

Joost Niemöller hitst mensen op. Dat zeg ik niet, dat zegt CafeWeltschmerz. (https://www.cafeweltschmerz.nl/) Ik ben bang voor iets anders:

Ene Max van Weltschmerz zegt te zijn gewezen op een tweet van Joost (graphic) DIE HEM in het verkeerde keelgat schoot, maar DIE HIJ NIET MEER KON VINDEN…

 

16915 snap

Ik heb vaak kunnen genieten van @CafeWeltschmerz, hoewel ik Max dan weer niet ken. Maar het zal toch niet zo zijn dat Joost, die over zijn Politieke Standpunten nooit ingewikkeld doet, wordt aangerekend “ophitsend” te zijn enkel vanwege het feit dat hij Politiek NIET “correct Links” is ??

Dat Max werd gewezern op een “ophitsende” tweet, maar die niet kon vinden ONTSLAAT MAX NIET van zijn uitleggen waarom/hoezo Max die tweet kennelijk als ophitsend betitelt… en dat doet Max nu net NIET…

(bijv.: de tweet bevatte een plaatje van een blanke man die met een zweep de psychiater van Sylvana’s Bij1 een aframmeling gaf, of zo…)

16914 snap

 

Ik zal CafeWeltschmerz blijven bezoeken, maar noteer wel op mijn harde schijf dat ik dat voortaan met wantrouwen qua onafhankelijkheid zal doen…

Overigens uitstekend boek van joost: (https://www.bol.com/nl/p/kwaad/9200000073868286)

16913 snap

WordPress Themes