Correct Links

Soms raak ik gefascineerd door de redeneer-wijze van Correcte Linkschmenschen…

Ze hebben ALLEMAAL dezelfde methodiek: feiten altijd opdelen in subfeiten, waardoor alles anders wordt, én consequent oorzaak en gevolg omdraaien:

Als je veel boosheid toont over het gedrag van bepaalde mensen, stel (radicale) #moslims, dan kijkt men niet naar dat gedrag, maar OMDAT JIJ er boos over bent, ligt alles aan JOU en ben je die “racist”.

Een voorbeeld van 30 december 2017, 1 dag voor het nieuwe jaar:

 

16400 snap

Betrokkene (met “linkse hobby’s” volgens zijn BIO) heeft gelijk: ik ben VAAK verbolgen over gedrag en dodelijke wraak door #Moslims, maar dat ligt aan de frequentie (vaak) van die kwalijke en dodelijke gedragingen… niet aan mijn reacties daarop…

Het is heus een hele KUNST zoals men er massaal in slaagt de “schuld” bij een ander te leggen dan bij degene die slecht deed… en zo het STEMPEL van “rechts” of “extreemrechts” mogelijk te doen zijn. Chapeau!

Ook het consequent wegkijken bij échte discriminatie (zie bijv. http://www.anshof.nl/2017/10/wie-controleert-onze-rechters/ of http://www.anshof.nl/2017/10/discriminatie-de-grote-leugen/) is algemeen Links erkend toegestaan en “correct”… Zo mag AFA geweld gebruiken “om geweld van Rechts tegen te gaan” of zoiets aan onzinnig excuus voor hun geweld…

Ik ben er TROTS op NIET te discrimineren en daar verandert heel Links niets aan… Ik acht ze niet hoog en wens ze beslist niet het allerbeste toe voor 2018 en verder, daar ben ik dan ook weer open en eerlijk over…

manipulatief KUT-LINKS!

WordPress Themes