Whatsapp

Er is veel te doen (begin november 2017) over een doodgereden vrouw die werd doodgereden op haar fiets door een andere vrouw in een auto, die tijdens het rijden zat te whatsappen.

Toen ik na 3 herseninfarcten weer probeerde auto te rijden, waarschuwde mijn neuroloog: Doe NOOIT ook maar IETS anders dan 100% autorijden, want mensen kunnen helemaal niet multi-tasken, enkel razendsnel wisselen van aandachtspunt en dat razendsnel is bij jou helemaal stuk.

Ik reed op een smalle weg richting de camping alwaar ik ‘n stacaravan had. Ik pakte mijn telefoon omdat in dat hoesje de toegangskaart voor de slagboom zat. (taak 2; taak 1 was het rijden zelf)

Plots zag ik een boom RECHT op mij afkomen (uiteraard ging ik recht op de boom af…), in een reflex kon ik nog net wegsturen en vervolgens remmen, maar het scheelde milimeters. (ik was dus te lang bij taak 2 blijven hangen…)

KUDT!, die neuroloog heeft gelijk! dacht ik spijtvol en dankbaar dat ik het had overleefd.

Doe dus NOOIT iets anders erbij, als u auto rijdt, want #multitasken is ‘n sprookje…

WordPress Themes