Wie controleert onze Rechters?

Op 12 oktober 2015 zat ik ‘s-nachts in het programma op Radio 1 “opvliegers” van Erik de Vlieger. Ik was inmiddels als “de gewone man” vaste prik verworden.

(tijdens dat gesprek kreeg ik een herseninfarct, maar daar gaat dit niet over..)

Het gesprek is hier: https://www.nporadio1.nl/opvliegers/onderwerpen/321778-de-gewone-man-peter-anshof terug te luisteren.

Ook Erik was na afloop boos over mijn relaasje over een Rechter die meent dat mensen met “PVV-achtige denkbeelden” géén Rechter mogen worden. Want Rechters benoemen Rechters… en Hoger Beroep is zo ongeveer de énige controlemaatregel van burgers op die rechters… maar niet inzake benoemingen, daar gaan ze helemaal zelf over… inteeltclubje…

Na twee jaar zoeken vond ik eindelijk (dankzij Richard Heeringa via ©Twitter die me wees op het feit dat @Pritt van @Geenstijl het al lang geleden ook was opgevallen en tot blog had gebracht: https://www.geenstijl.nl/4559621/wwwgeenpeilnl/) het stukje van het programma van Coen Verbraak “kijken in de ziel” waarin een zogenaamde rechter aantoont volkomen SCHIJT te hebben aan ons Artikel 1 der Grondwet (“Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan”) en iemand openlijk vanwege “politieke denkbeelden” discrimineert: http://anshof.nl/rechters.mp4 

Nederland heeft dus helemaal geen “onafhankelijke” en wet-dienende Rechterlijke Macht, kennelijk… maar een kliekje linkspopulistische lieden die elkaar handen boven hoofden houden en de club ZUIVER houden door onwelgevallige politieke denkbeelden te weren…

… dat belet deze linkspopulisten natuurlijk niet “minder minder” te bestraffen… wegens #DISCRIMINATIE…

Overigens benoemen rechters dus rechters… wie ze vervolgens controleert? Door hoger beroep dus: andere rechters… Meer smaken controle zijn er voor deze merkwaardige beroepsgroep kennelijk niet.

  • PerpetualP

    Rechters zitten op de stoel van de wetgevers tegenwoordig, kwalijke zaak!

WordPress Themes