Nietkiezers

Goh!, die Peter Plasman! Advocaat te Amsterdam met, naar eigen idee, uiterst nobele initiatieven voor mensen die niet gaan stemmen, straks in maart.

04135 snap

Aan ruim een Ton per jaar extra inkomen voor NIETS doen (want dat is de deal: de door niet-kiezers gekozenen gaan he le maal niets doen) is natuurlijk helemaal NIETS nobels….. maar goed. Het is nog baarlijke nonsens ook:

Mensen die NIET gaan stemmen, gaan NIET stemmen. Ook niet op lieden die beloven NIETS te gaan uitvreten in de Tweede Kamer. Klets, dus.

Bij ZwartePrietPraat van Powned op Radio2 (zondagnacht 00:00 – 02:00 uur0 was Peter Plasman te gast en mocht uitputtend vertellen over zijn initiatief. Er werden ook vragen gesteld, zoals: “waarom gewoon niet de stoelen voor niet-stemmers naar rato leeg laten in de 2e kamer?”, hetgeen Plasman deed zeggen: “Daar zou een hele wetswijziging voor nodig zijn”… enne, wat doen ze ook alweer in de 2eKamer ?? Wetten, amendementen, wetten, wetswijzigingen en wetten… LULverhaal, dus.

Niet-stemmers gewoon “belonen” met lege stoelen (die kunnen ook niet afscheiden, overlopen etc.) en iedereen is KLAAR!

WordPress Themes