briefje aan Alex

Hoi, Alexander,

Met de D van Democratie in de naam van de partij waar je op de loonlijst staat, snap jij democratie natuurlijk verplicht heel goed.

Dat brengt mij in problemen: heel erg fatsoenlijk laat jij, TERECHT, regelmatig weten dat je er tégen bent om groepen mensen af te wijzen en zo te discrimineren, toch?

03482 snap

Maar waarom doe jij even vaak de enorme groep PVV-sympathisanten dan wél afwijzen en discrimineren ? Dat is toch hetzelfde ?

Of is het heus zo plat dat jij dacht dat genoeg iederenen PVVers wel  “tokkies” vindt, maar evenzeer genoeg fatsoenlijken bijv. Marokkanen lief en zielig enzo vinden, en jij dus gokte op het idee dat het daardoor niet opvalt dat jij een nog grotere oproeper tot haat bent dan Greet ooit zal willen zijn ?? Ik denk en vrees het.

Wat mij ertoe brengt dat de gemiddelde #D66-stemmer kennelijk erg laag is opgeleid casu quo erg dom is, immers, het begrip HAAT en DISCRIMINATIE niet objectief kennend. maar enkel in de uitleg van de Grote Leider … Ik ben oprecht bang voor dat soort mensen, doet mij denken aan vroeger, mijn ouders’ jeugd…

Jij bent een gevaarlijke Haatzaaiert!

Groetjes van een soulmate hierna…

Groetjes, Peter

 • Peter Anshof

  daar ben ik het mee eens… 😉

 • Je hebt hier wel een goed punt.

 • Rene Middelkoop

  Goed je weer te zien schrijven Peter, 🙂

 • SlechtVolk

  Blij dat we je weer zien met stukkies …
  Nu je geniale YT fillumpies nog 🙂
  Go Peter Go!

WordPress Themes