Fatsoen

Alle niet-D66-ers weten dat je fatsoen kunt leren, maar dat het verdraaide lastig is (voor een niet-D66-er):

Haat zaaien mag bijvoorbeeld niet, behalve als het fatsoen je leert dat het wel mag. Zo is Geert Wilders het toppunt van Onfatsoen dus dan mag je zaaien tot je een ons weegt. Uiteraard is iedereen die zelfs maar dreigt iets van Greet te onderschrijven Onfatsoenlijk genoeg om het haten ervan volhartig en straffeloos te propageren.

02805 snap

Dat is dan ook niet strafbaar, natuurlijk. Je zegt immers geen gekke dingen als “minder” of zo… En Marokkanen komen er ook al niet aan te pas. U zit gebeiteld met Alexander-de-fatsoenlijke. Over witte blanken mag je van alles roeptoeteren, komt helemaal goed!

Overigens heb ik mij voorgenomen de uitspraken van Alex alles overwegende nog eens heel erg goed te wegen….

…als u dat nou ook doet, kunnen we eens objectief gaan zien WIE er nu eigenlijk strafbaar HAAT ZAAIT… Suc6!

WordPress Themes